centre de psicologia assessorament personal i salut PSIGMA

Català  /  Castellano

Com estàs?

620 756 015

Hola, vols que parlem?

 

Si   Ara no, gràcies

Inici / Serveis de salut / Acupuntura

Acupuntura a Vic

El tractament de l'Acupuntura a Psigma Vic i Barcelona

L'acupuntura és una tècnica mil·lenària englobada dins de la medicina tradicional xinesa. Des de mitjans del segle XX va arribar a occident i poc a poc ha anat introduint-se en la nostra societat, sent cada cop més valorada per la medicina tradicional, per la ciència i per la pròpia població.

L'acupuntura és un sistema mèdic que pot arribar a ser molt efectiu en diverses àrees de la salut. Pot tractar tots els aparells i sistemes del cos humà. Les seves indicacions i especialització són molt àmplies.

A Psigma Barcelona i Vic, l'acupuntura l'utilitzem en diferents patologies, disfuncions o malestars, com per exemple:

  • Malalties respiratòries: sinusitis aguda i crònica, rinitis aguda i crònica, refredats de repetició. Amigdalititis de repetició, bronquitis aguda i crònica i asma bronquial.
  • Malalties gastrointestinals: sanglot persistent, gastritis, ulcus gastroduodenal, colitis aguda i crònica, malaltia de Crohn, diarrea, estrenyiment i colon irritable.
  • Malalties neurològiques: migranya i altres cefalees, neuràlgia de trigèmin, síndrome de Meniere i paràlisi facial.
  • Reumatolgia: epicondilitis, tendinitis de l'espatlla, lumbàlgia, ciatàlgia, com a complement de l'artritis reumatoide i fibromiàlgia i Síndrome de Fatiga Crònica.
  • Desordres psicosomàtics: insomni, fatiga de causa desconeguda, estrès, ansietat i depressió.
  • Malalties de la pell, entre elles: eczemes, psoriasi i herpes zoster.

Per tant, la medicina tradicional xinesa, i l'acupuntura com una part d'aquesta, és una medicina general que estudia el pacient en tots els seus aspectes, d'una forma conjunta i integrada.

En els tractaments d'acupuntura a Barcelona i Vic realitzem una primera sessió on es recull la història clínica del pacient en el seu recorregut de la problemàtica o dolències i s'arriba a un diagnòstic mèdic i energètic del pacient. Llavors es fa una valoració de si l'acupuntura pot ajudar a la problemàtica i tot seguit, s'elabora un pla de tractament. Normalment és fan un mínim de 4 sessions, habitualment setmanals, i segons l'evolució del pacient i el pla terapèutic, és segueixen altres sessions més espaiades o bé es realitza un seguiment.

Cal destacar que és molt important poder treballar en equip i valorar si un pacient requereix només acupuntura o bé necessita d'altres especialitats en el seu tractament. Per aquest motiu, a Psigma Barcelona i Vic, treballem la salut des d'una òptica multidisciplinar. El nostre equip valora si la persona pot beneficiar-se d'altres tractaments o ajudes que es complementin uns als altres i afavoreixin una alta eficàcia en la millora o solució del/s problema.

Demana'ns hora d'Acupuntura a Vic avui mateix!

Aquest servei està disponible a:
PSIGMA Vic
PSIGMA Barcelona

Consulta la metodologia en acupuntura que utilitzem a Psigma

L'acupuntura a Psigma Barcelona i Vic millora notablement les problemàtiques emocionals i orgàniques

Amunt

Contacta amb Psigma

620 756 015
info@psigma.cat
Formulari de contacte

Barcelona
C. Aragó 268, 3er 1a

Vic
C. Morgades 19, ent. 3era

Manresa
C. Vilanova, 1-3, 1er F, (Plana de L'Om)
T. 938 723 263

Girona
C. Barcelona 61, 2n 1a

Psigma

L’equip de psicòlegs a Vic, Barcelona, Manresa i Girona som especialistes en psicologia infanto-juvenil i d’adults en el diagnòstic i tractament psicològic. També som experts en teràpia de parella a Barcelona, Vic, Manresa i Girona, sexologia, creixement personal i psicologia jurídica. No dubtis a demanar-nos informació. L’equip multidisciplinar de salut de PSIGMA et donarem la informació que necessitis.

Àrea clients