centre de psicologia assessorament personal i salut PSIGMA

Català  /  Castellano

Com estàs?

620 756 015

Hola, vols que parlem?

 

Si   Ara no, gràcies

Inici / El centre / Els Professionals

Els professionals

 

foto_grup

Som un equip multidisciplinar de professionals llicenciats i diplomats amb estudis de màsters, postgraus i altres formacions universitàries i col.legials.

Tenim una àmplia experiència en el nostre sector i som especialistes en els àmbits i tractaments en els que cada professional s’ha format.

El nostre objectiu és continuar sempre formant-nos i aprenent realitzant cursos, màsters i postgraus i sobretot, amb la pràctica del dia a dia amb els pacients junt amb les supervisions clíniques i el treball en l’equip multidisciplinar que realitzem.

Tot seguit pots consultar el currículum de cada professional de Psigma per tal de poder veure els nostres estudis, la nostra experiència i la constant formació que fem.

Roger Puigdecanet

foto professional linkedin

Ajudar les persones. És la meva vocació i ho he convertit en la meva feina. I és la psicologia precisament l’eina que m’ho ha permès fer dia a dia. La formació i l’experiència m’han especialitzat en psicologia de parella i sexologia, sense deixar de banda els trastorns més freqüents: depressions, ansietat, patiments emocionals i psicosomàtics que arriben a consulta més sovint del que ens pensem. Per això, crec, que hi som nosaltres: per ajudar la gent. Les persones, que poden canviar com encaixen al món, és a dir, la manera de ser i d’estar amb els altres.

Crec en el procés terapèutic, rigorós i científic; i treballo amb la psicologia per donar resposta als problemes de salut de forma multidisciplinària. Són les claus, en diferents orientacions, per millorar la teva salut i el teu benestar.

El bagatge formatiu el vaig acumular llicenciant-me a a la Universitat Autònoma de Barcelona l’any 1999 i llavors vaig tenir la sort d’entrar a la Unitat de Teràpia de Conducta de la Facultat de Psicologia de la Universitat de Barcelona on em vaig poder formar en la pràctica de la psicologia clínica durant dos anys. Al 2001 vaig fundar la Unitat d’Atenció Psicològica i fins el 2011 on vaig fundar Psigma: el projecte definitiu format a través d’anys de reflexió i sobretot formant un gran equip de professionals experts i amb el treball multidisciplinar de la salut.

Cada dia aprenc, cada dia m’adono més de la necessitat de reflexionar i estudiar profundament la ment humana i per això em continuo formant i aprenent constantment.

Ajudo a les persones des d’una òptica que va més enllà de la psicologia i del meu àmbit gràcies a l’experiència dels anys de psicòleg que porto i també al fet de treballar en equip. Cada dia crec que la gent està més i més contenta del servei que donem.

 • Llicenciat en Psicologia l’any 1999 per la Universitat Autònoma de Barcelona.
 • Col·legiat núm. 10.628 pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya l'any 1999.
 • Format durant 2 anys (1999-2001) a la Unitat de Teràpia de Conducta de la Facultat de Psicologia de la Universitat de Barcelona (Campus Vall d’Hebron).
 • Màster en Clínica en Salut Mental de la Universitat de Barcelona (Formació Continuada Les Heures).
 • Màster en Sexologia Clínica i Salut Sexual de la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona.
 • Excercint com a psicòleg clínic d’adolescents i d’adults des de l'any 1999.
 • Fundador i director de PSIGMA (2011).
 • Co-fundador i Co-director de la Unitat d’Atenció Psicològica (UAP) l’any 2001 i fins l’any 2011.
 • Co-fundador d’Espai Vital Vic l’any 2008.
 • Psicòleg del Centre Mèdic de Manlleu des de l’agost de 2009.
 • Participació en diversos assessoraments i entrevistes per articles al diari "LA VANGUARDIA" des del febrer de 2009 i fins l'actualitat
 • Articulista al diari EL 9 NOU (edició Osona i el Ripollès)
 • Conferenciant i ponent a escoles i instituts de la Comarca d’Osona.
 • Especialitzat en trastorns d’ansietat, d’estat d’ànim, trastorns psicosomàtics i trastorns de conducta.
 • Especialista en teràpia sexual i de parella.
Tanca

Anna Perelló

foto professional linkedin

M’encanta la meva feina. El que més em caracteritza és l’afany d’entendre i de posar-me al lloc de la persona que tinc davant, amb empatia, acceptant i respectant el que és i el seu propi procés de descobriment i aprenentatge. Sé que cada persona és diferent i necessita el seu temps per créixer. Em dedico a la psicologia clínica d’adults, m’he format en aquest àmbit i és el que sempre he volgut fer. Sóc especialista en hipnosi clínica terapèutica i en trastorns d’ansietat, on tinc una amplia experiència. Et puc ajudar a afrontar situacions complicades d’una altre manera, buscant els teus recursos i aplicant-los. També treballo en teràpia de parella i sexual. Tots som especials, només hem de creure en nosaltres mateixos i escoltar-nos per brillar. El procés de psicoteràpia funciona, crec en les persones, sé que es pot evolucionar i he vist canvis magnífics.

 • Llicenciada en psicologia l’any 2003 per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).
 • Col·legiada nº 15.140 per al Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya.
 • Postgrau en Hipnosi Clínica l’any 2004 per la Universitat de Barcelona (UB).
 • Màster en psicologia clínica i psicoteràpia l’any 2006 per la Universitat Ramón LLull (URL).
 • Pràctiques de psicologia realitzades a la unitat de psiquiatria i psicologia. Treballant amb adults, infants i famílies. 2002-2003 HOSPITAL SANT JOAN DE DEU. Manresa.
 • Fundadora de GEAP - Gabinet Especialitzat d’Atenció Psicològica - a Manresa. Gerent , psicòloga i psicoterapeuta d’adolescents , adults i parelles. 2006- actualitat.
 • Escriptora. Editats dos llibres sobre sexualitat: BUEN SEXO i SEXO IRRESISTIBLE. Autora: Anna Costa. Ed. Océano Ambar. 2007 EDITORIAL OCÉANO.
 • Especialista en psicogeriatria, teràpia sexual i de parelles, psicoteràpia d’adolescents i d’adults.
Tanca

Laura Fabré

foto professional linkedin

Generar esperança en les persones per a poder-se sobreposar a les dificultats i adversitats que es troben en el seu camí em fa profundament feliç, a la vegada que resulta un molt bon punt de partida en tot procés psicoterapèutic. Amb les estratègies i tècniques que ens posa a l’abast la nostra ciència, treballo amb èmfasi en l’autoconfiança i l’autoestima de les persones, ajudant-les a ser conscients de les seves potencialitats i augmentant la seva motivació per assolir els canvis que anhelen.

Crec en el treball multidisciplinar per a cuidar la salut de les persones, i per això em sento orgullosa de formar part d’un equip on donem resposta als problemes de salut de forma integral.

Presto atenció psicològica a adults i adolescents, parelles i famílies en múltiples problemàtiques d’àmbit clínic i de la salut.

Desenvolupant el procés terapèutic sobre una base tècnica, rigorosa i científica, recursos professionals com l’escolta activa, l’empatia, la sensibilitat i l’interés per la profunda comprensió del comportament humà, em permeten establir bones aliançes terapèutiques. Sempre m’esforçaré al màxim per ajudar-te.

 • Llicenciada en Psicologia l'any 2008 per la Universitat de Girona.
 • Pràctiques de la llicenciatura de psicologia els anys 2007-2008 realitzades al Centre Mèdic Psicopedagògic d’Osona. Treballant amb persones residents a la comarca d’Osona amb diagnòstic de trastorn mental sever.
 • Col·legiada nº 18.596 pel Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya.
 • Màster en Psicologia Legal i Forense els anys 2008-2010 per l’Institut Superior d’Estudis Psicològics.
 • Pràctiques del màster els anys 2010-2011 realitzades a Bama Psicología, participant i col·laborant en procediments pericials forenses de diferents àmbits judicials: penal, civil, social,etc.
 • Postgrau en pràctiques en Psicologia Clínica i de la Salut els anys 2011-2012 per la Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació, realitzat al Consorci Hospitalari de Vic (Hospital San Jaume, Manlleu).
 • Postgrau d’Actualització en Psicopatologia Clínica els anys 2013-2014 per la Universitat de Barcelona.
 • Especialista en psicoteràpia d’adults (individual, de parella i familiar) i adolescents.
 • Expèriencia en l’elaboració d’informes pericials en diferents àrees legals: familiar, civil, laboral, penal, etc, i en la ratificació i assistència a la vista oral per a la defensa dels mateixos.
 • Formadora de matèries vàries a adolescents, adults, empreses i a col·lectius amb necessitats especials.
Tanca

Anna Vilaró

foto professional linkedin

M'encanta la meva feina. Guanyar-se la vida ajudant a les persones a conèixer-se millor, a desfer nusos, a superar o sortejar obstacles, a créixer, a estimar-se més, a trobar el seu camí, a ser més feliços...és molt i molt gratificant, i tot un privilegi, doncs ser testimoni de l'apertura interior dels qui s'asseuen davant nostre i presenciar el canvi és també un aprenentatge per a mi i un motiu de profund agraïment.

M'he especialitzat en psicologia clínica d'adults, parelles i famílies des de l'enfocament cognitiu-conductual, constructivista i sistèmic i miro de tenir una mirada global i integradora des d'aquests tres paradigmes, ajudant-me també d'eines de la teràpia breu, narrativa i la centrada en les emocions.

També m'interessa molt la docència i ha format part de la meva carrera professional. I naturalment continuo formant-me i supervisant amb d'altres mestres el meu propi exercici professional.

Si coincidim, intentaré fer d'aquell mirall que un sol no pot fer de sí mateix amb les eines que des de la meva formació i caràcter et puc oferir, però respectant i entenent sempre que cadascú és qui és pel que ha viscut i veu la realitat des d'aquesta òptica, i és l'únic expert que existeix en el món de sí mateix.

 • Llicenciada en Psicologia l'any 2007 per la Universitat de Barcelona (UB).
 • Col·legiada nº. 16.474 pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya.
  Master en Teràpia Familiar Sistèmica (Escola de Teràpia Familiar de Sant Pau-UAB) (2012-2015)
 • Membre de l’equip sistèmic Laboratorio de Comunicación Humana del departament de psiquiatria de l’Hospital de Sant Pau i la Santa Creu.
 • Supervisora adjunta d'investigacions en psicologia a la Universitat de Barcelona.
 • Master en Teràpia Cognitiu-Social per la Universitat de Barcelona (2009-2011)
 • Professora-tutora del Grau i de la Llicenciatura en Psicologia de la UNED. (2011)
 • Professora adjunta de la Llicenciatura en Psicologia de la UB. (2011)
 • Especialitzada en teràpia clínica de nens, joves i adults a la Unitat de Teràpia de Conducta de la Universitat de Barcelona (2007-2009).
 • Acompanyament i teràpia de persones amb trastorn mental greu. (2009-2013)
 • Psicòloga de l’Institut de Trastorns Alimentaris de Catalunya (2008).
 • Reeducacions a nens amb Trastorn per Dèficit d’Atenció i Hiperactivitat, trastorns de la lecto-escriptura i altres dificultats de l’aprenentatge (2007-2011)
Tanca

Adrián Montesano

foto professional

La psicologia i la psicoteràpia són la meva vocació i tinc la sort de poder-m’hi dedicar professionalment. La formació i l’experiència m’han especialitzat en psicologia de parella i sexologia, sense deixar de banda els trastorns més freqüents com ara depressions, ansietat, patiments emocionals i psicosomàtics. Crec en el procés terapèutic, rigorós i científic; i treballo amb recerca per donar resposta als problemes de salut de forma multidisciplinària. Són les claus, en diferents orientacions, per millorar la teva salut i el teu benestar.

Em vaig llicenciar a la Universitat de Salamanca i em vaig doctorar a la Universitat de Barcelona. He impulsat el centre Psigma de salut i he col·laborat regularment amb conferències i articles com ‘La perspectiva Narrativa en Teràpia Familiar Sistèmica’, ‘Els Problemes Sexuals en Teràpia de Parella’, ‘Conflictes Cognitius en la depressió’, i ‘L’avaluació del canvi en psicoteràpia’.

 

 • Llicenciat en Psicologia l'any 2004 per la Universitat de Salamanca.
 • Col·legiat nº 16.228 pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya.
 • Màster en Teràpia Familiar Sistèmica (2005-2009) per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).
 • Programa de doctorat en Psicologia Clínica i de la Salut (2004-2006) en el departament de Personalitat, Avaluació i tractament psicològic de la Universitat de Barcelona (UB).
 • Títol d'expert en avaluació i tractament de l'Emoció Expressada per la University College of London.
 • Professor del Grau i de la Llicenciatura en Psicologia de la Universitat de Barcelona.
 • Professor del Màster Oficial en Psicologia Clínica i de la Salut de la Universitat de Barcelona.
 • Exercint des de 2005 com a psicòleg en diferents centres assistencials com a Hospital Clínic, Sant Joan de Déu serveis de salut mental, Projecte Home, Institut Neuro psicopedagògic Guru.
 • Especialitzat en el tractament de trastorns de l'estat d'ànim, psicosomàtics i de conducta.
 • Especialitzat en psicoteràpia amb adolescents.
 • Especialitzat en el tractament d'addiccions.
Tanca

Roser Claramunt

foto professional linkedin

En els meus viatges a la meva estimada Àfrica, he tingut l'oportunitat de comprovar de primera mà que la veritable força del canvi es troba dins les persones, per difícils que siguin les condicions externes. Per això, m’apassiona el fet d’acompanyar persones i equips, en el canvi d’hàbits, desenvolupament d’habilitats i consecució de reptes, en menys temps. Ja sigui en processos individuals de coaching amb PNL o en formacions vivencials.

Complementàriament a la meva formació en Psicologia, m’he format i certificat com a Coach Personal i Executiu per la ICF (International Coach Federation) i com a Psicòloga Experta en Coaching pel Col·legi de Psicòlegs de Catalunya. I m’he especialitzat en Intel·ligència Emocional, Comunicació No Violenta, entrenament de l’atenció (Mindfulness) i PNL (programació neurolingüística).

Col·laboro regularment en diferents blogs digitals i com a conferenciant en diversos foros de desenvolupament i creixement personal i professional.

 

 • Llicenciada en Psicologia, el 1990, per la Universitat de Barcelona.
 • Col·legiada núm. 6367 pel Col·legi de Psicòlegs de Catalunya.
 • Acreditació com Psicòloga-coach pel Col·legi de Psicólegs de Catalunya.
 • Coach Personal & Executiu certificada per la ICF (International Coach Federation).
 • Licensed Practitioner en PNL, certificada per la Society of NLP, avalada pel Dr Richard Bandler (co-creador de la PNL-Programació Neurolingüística).
 • Fundadora de Kaizen Singular - Serveis de coaching i formació - 2012-actualitat.
 • Formació en coaching d'equips, coaching per a la salut, coaching educatiu i coaching per a adolescents.
 • Especialitzada en Intel·ligència Emocional, Autoestima, Comunicació No Violenta i Mindfulness.
 • Conferenciant i formadora en diversos centres educatius, associatius i empresarials.
 • Publicació d'articles en blocs especialitzats de coaching i gestió emocional, i en premsa digital (Anoiadiari.cat, Penedesfera.cat).
Tanca

Elena Juez

foto professional linkedin

El meu objectiu és ensenyar-te i guiar-te per dur a terme una dieta equilibrada i personalitzada, ajudant-te a aconseguir el benestar i la salut que necessites a través d’una alimentació correcta. Aquest és el meu repte professional i la nutrició és l’eina que ens ho permet fer dia a dia. La meva formació i experiència m’ha especialitzat en malalties rellevants a la nostra societat: l’alimentació juga un paper molt important en la millora de la salut.

Em vaig formar a la Universitat Ramon Llull (facultat Blanquerna de Ciències de la Salut). Professionalment, m’he dedicat també a la investigació de malalties digestives i hepàtiques als laboratori de l’hospital Clínic de Barcelona, i ara formo part de l’equip multidisciplinari de Psigma com a dietista i nutricionista a la seu de Barcelona.

 

 • Graduada en Nutrició Humana i Dietètica l’any 2011 per la Universitat Ramón Llull, Facultat de Ciències de la Salud Blanquerna.
 • Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica l’any 2010 per la Universitat Ramón Llull, Facultat de Ciències de la Salud Blanquerna.
 • Membre n. 976 de l’Associació Catalana de Dietistes-Nutricionistes (ACDN).
 • Tècnic en Laboratori de Diagnòstic Clínic (Escola Bonanova, Barcelona), complementat amb un curs en Biologia Molecular. Juny 2004.
 • Antropometrista Nivell I (ISAK), any 2012.
 • Co-fundadora d’ ENE Estudi de Nutrició Especialitzada l’any 2011.
 • Consultora Adjunta de la UOC (Universitat Oberta de Catalunya). Màster Nutrició i Salut. Setembre 2012.
 • Ponent i taller d’Educació Nutricional al III Congrés escolar d’alimentació saludable i per la prevenció de l’obesitat. Sabors de la Mediterrània. Maig 2012. Facultat de Ciències de la Salut Blanquerna-URL
 • Conferenciant i ponent “Com Millorar el Rendiment esportiu mitjançant una correcta alimentació”. Clubs Dir. Desembre 2012.
 • Integrant del Grup de Treball d’Alimentació Maternoinfantil de la Associació Catalana de Dietistes-Nutricionistes (ACDN). Març del 2012.
 • Especialista en Obesitat, Sobrepès i patologies de la societat actual (dislipèmies, diabetis, hipertensió, celiaquia, fibromiàlgia...)
 • Especialista en Nutrició i Esport. Integrant i fundadora de l’Agrupació de Dietistes-Nutricionistes Especialitzats en l’Esport a Catalunya (ADNEEC). Juny 2012
Tanca

Encarni Muñoz

foto professional

Sempre he desitjat que la meva professió m'omplís, i amb la psicoteràpia aconsegueixo sentir-me realitzada. La meva formació i experiència és especialment en trastorns de la conducta alimentària, problemes adaptatius, dol, depressió i ansietat.

La meva millor manera d’ajudar-te és centrant-me en veure el món a través dels teus propis ulls, ajudant-te a enfortir els teus recursos i trobant el camí que et faci tenir una vida més plena.

La meva formació és, a més de la llicenciatura de psicologia a la Universitat de Barcelona, una formació a l'UTC y el Màster en Teràpia Cognitiu-social de la UB.

La meva experiència laboral ha sigut centrada en l'àrea d'adults, teràpia de parella i familiar, teràpia de grup i tallers.

He realitzat un article per a la Revista de Psicologia del 2012 junt amb el doctor Arturo Bados, sobre un cas propi de teràpia familiar i he participat a les jornades SCRIPT. També he realitzat breus seminaris i xerrades.

 

 • Llicenciada en Psicologia l’any 2008 per la Universitat de Barcelona (UB)
 • Col·legiada número 16.918 pel Col·legi de Psicòlegs de Catalunya Màster en Teràpia Cognitiu-Social (2011-2014). Especialitat en teràpia cognitiu-constructivista i sistèmica amb famílies, parelles i teràpia individual
 • Psicoterapeuta de grups i famílies, dinamitzadora de grups i coordinadora de tallers a Khepra, especialitat en Trastorns de la Conducta Alimentària (2012-2014)
 • Psicoterapeuta individual i de parella en orientació Cognitiu-Conductual a Eine, Centre de Psicologia (2011-2014)
 • Reeducadora psicopedagògica amb nens i adolescents amb Trastorn per Dèficit d’Atenció amb o sense Hiperactivitat, dislèxia, trastorns de la lectoescriptura i altres dificultats d’aprenentatge (2009-2014)
 • Especialització en teràpia Cognitiu-Conductual amb nens, adolescents, adults i famílies a la Unitat de Teràpia de Conducta (UB) (2008-20010)
Tanca

Maria Andreu

foto professional

El fet fonamental que em va motivar a estudiar Psicologia va ser la voluntat per conèixer perquè els éssers humans actuen de la manera en que ho fan. Des de sempre m’ ha agradat l’ avaluació psicològica com eina per ajudar-nos a determinar les motivacions humanes. Quines són les millors aptituds d’ una persona per desenvolupar una professió o una funció determinada?; Hi ha manera de predir el comportament humà en un determinat context?... Així va ser com vaig ampliar la meva formació com a psicòloga endinsant-me en el món del Dret i la Criminologia i especialitzant-me en l’ àmbit de la Psicologia Legal i Forense.

Diuen els qui em coneixen que sóc perseverant, observadora i metòdica. Intento aplicar aquestes característiques personals a l’ àmbit professional, realitzant cada avaluació psicològica i cada informe pericial amb absoluta serietat, implicació i rigor científic. Però si ha res que la meva àmplia experiència m’ ha ensenyat al llarg d’aquests anys és que la especialització no és res sense l’ adequada actitud; per això estudio cada cas de forma individualitzada, aplicant sempre la màxima professionalitat.

 • Llicenciada en Psicologia l’any 2000 per la Universitat de Barcelona
 • Col·legiada núm. 13928 pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya
 • Llicenciada en Criminologia l’ any 2006 per la Universitat de Barcelona
 • Llicenciada en Dret l’ any 2009 per la Universitat de Barcelona
 • Màster en Criminologia i Execució Penal de la Universitat Autònoma de Barcelona
 • Postgrau en Psicopatologia Clínica de la Universitat de Barcelona
 • Màster en Psicologia Legal i Forense de la Universidad Nacional de Educación a Distancia
 • Membre del Torn d’ Intervenció Professional (TIP) del Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya
 • Docent de l’ Institut de Seguretat Pública de Catalunya (2004-2010)
 • Psicòloga del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya des de l’ any 2007.
 • Experiència en processos d’ avaluació, selecció i formació a personal especialitzat
 • Especialista en psicopatologia forense i elaboració d’ informes pericials
 • Acreditada com Experta en Psicologia forense pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya
Tanca

Neus Arimany

foto professional

Des de sempre, la nutrició clínica ha estat el meu somni i el que m’omple professionalment.

Sóc Dietista-Nutricionista des de l’any 2002 i des del 2010 que m’he anat introduït i formant-me amb temes de nutrició esportiva, realitzant cursos i taller i així tenir els màxims coneixements en aquesta disciplina, tant és així que actualment sóc sòcia fundadora de l’Agrupació de Dietistes-Nutricionistes especialitzats en Esport de Catalunya (ADNEEC) i estic portant esportistes de diferents categories i disciplines.

Durant aquests tres últims anys formo part de l’equip de PSIGMA, ja que tenia clar que volia treballar d’una manera diferent, entenent el pacient a través d’un equip multi disciplinar. M’il·lusiona la feina ben feta.

A la consulta la meva missió és ajudar a les persones a obtenir el màxim estat de plenitud sigui quin sigui el seu objectiu. Aquest és el meu propòsit, és el que em fa feliç i m’omple.

 • Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica l’any 2002 per la Universitat de Vic.
 • Membre nº598 de l’Associació Catalana i Espanyola de Dietistes-Nutricionistes (ACDN i AEDN).
 • Màster en Fitoteràpia l’any 2006 per la Universitat de Barcelona.
 • Màster en Seguretat Alimentària l’any 2010 per la Universitat de Vic i ACTA-BTC.
 • Antropometrista Nivell I (ISAK), any 2012.
 • Exercint com a Dietista-Nutricionista clínica des de l’any 2002.
 • Co-fundadora d’ Equilibria l’any 2007.
 • Docent, des de l’any 2009, de la Diputació de Barcelona Servei de Promoció de la Salut en escoles i instituts.
 • Conferenciant i ponent des del 2007 fins a l’actualitat en diferents institucions i centres (públics i privats) de la comarca d’Osona.
 • Especialista en Obesitat i Sobrepès.
 • Especialista en Nutrició i Esport.
Tanca

Naiara Muñoz

foto professional

La ferma creença en les capacitats infinites de canvi i adaptació dels infants i adolescents és el que m’ha mogut a especialitzar-me en les primeres etapes del desenvolupament de les persones. La gran capacitat de canvi i aprenentatge dels infants és el motor que em mou a estar en constant formació i perfeccionament de les tècniques i eines terapèutiques més útils en aquestes etapes.

Crec fermament en que tot problema té solució quan família, professionals i infants ens movem a la una. La forta implicació i rigorositat amb cada família és el que em permet observar bons resultats i ser crítica amb la meva pròpia feina.

Podreu trobar en mi una professional càlida, ben formada, amb experiència i en constant evolució perquè de la mateixa manera que cada persona és única i especial, el procés terapèutic ha de ser un vestit fet a mida.

Podeu adreçar-vos a mi davant qualsevol dubte que presenteu en el desenvolupament dels infants, joves i adolescents: problemes de relació, problemes a l’escola, amb l’aprenentatge, amb els companys, la família, si els veieu tristos, rabiosos... Amb molt de gust us acompanyaré en el procés de superació de les vostres dificultats.

 

 • Llicenciada en psicologia per la Universitat de Girona l’any 2011.
 • Col·legiada nº 19.664 pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya.
 • Màster en Psicologia Clínica i de la Salut especialitat infanto-juvenil per la Universitat de Barcelona (UB).
 • Psicòloga clínica infantil i juvenil.
 • Pràctiques de la Llicenciatura de psicologia (2010-2011) realitzades al CDIAP del Gironès (Fundació Ramon Noguera).
 • Pràctiques del màster (2012-2013) realitzades a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona en les Unitats de TDAH, Trastorns de la Conducta Alimentària i en el CSMIJ de Granollers.
 • Tractaments d’estimulació de Trastorns de l’Espectre Autista (TEA).
 • Reeducacions a nens i adolescents amb TDAH i dificultats d’aprenentatge (dislèxia; dificultats de lectura, comprensió i expressió del llenguatge; discalcúlia; trastorn de l’aprenentatge no verbal...).
 • Tractaments d’ansietat, fòbies, depressió infantil, enuresis i encopresis, falta d’autoestima, habilitats socials, trastorns del son, trastorns de conducta, problemes d’agressivitat, TOC... entre d’altres.
Tanca

Jordi Pujol

foto professional linkedin

Vaig començar a estudiar psicologia amb la inquietud de treballar amb i per persones, volia aportar quelcom més a la societat. Tot i no voler-me dedicar a la teràpia al principi, cada cop més la curiositat, les ganes d'apendre i d'acostar distàncies amb la gent m'hi van portar. La meva filosofia de treball és integradora, en la qual la teoria i la tècnica tenen com a objectiu adaptar-se a les persones. Reflexionant sobre els nostres pensaments i creences, gestionant les emocions diferent, disminuint l'ansietat i afrontar allò que costa i obstaculitza.

Vaig treballar primer amb teràpia de parella i sexologia, obrint cada cop més el meu àmbit d'actuació cap a altres problemàtiques: depressió, ansietat, angoixes, problemes emocionals, bloquejos vitals, etc.

El meu objectiu és que amb cada persona, parella o familia puguem construir un procés terapèutic personalitzat, individual i únic, gaudint del canvi i millorar qualitat de vida.

 • Llicenciat en Psicologia l’any 2010 per la Universitat de Girona (UdG).
 • Col·legiat nº 19.993 del Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya.
 • Màster en Psicoteràpia a l’Institut d’Estudis de la Sexualitat i la Parella. (en curs)
 • Curs de Postgrau en Psicoteràpia integradora a l’Institut d’Estudis de la Sexualitat i la Parella.
 • Curs de Postgrau en Teràpia Breu Estratègica  a l’Institut d’Estudis de la Sexualitat i la Parella.
 • Curs de Postgrau en Teràpia de Parella a l’Institut d’Estudis de la Sexualitat i la Parella
 • Educador en la “Fundació Autisme Mas Casadevall de Banyoles”.
 • Treballant actualment a l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer de (des del 2011)
Tanca

Maite Font

foto professional

Exerceixo la meva professió amb vocació i amb la ferma convicció que puc ajudar, acompanyar, ensenyar, orientar, compartir i continuar aprenent.

La meva principal línia de treball gira entorn l’Avaluació, Diagnòstic i Intervenció de Dificultats escolars, Trastorns d’Aprenentatge, Conducta i la Rehabilitació dels Trastorns de la Comunicació, Llenguatge, Parla i Lectoescriptura.

El bagatge formatiu i l’experiència professional al llarg d’aquests anys en contacte i al servei d’infants, adolescents, famílies i professionals dels àmbits mèdic i educatiu-social em permeten afirmar que una detecció precoç i un Diagnòstic explicatiu de les dificultats observades, a partir d’un rigurós treball en equip, són fonamentals per a poder dissenyar la metodologia d’intervenció més adequada per a cada persona.

Contacteu amb mí i el meu equip. Us ajudem a augmentar el rendiment escolar, a gestionar el temps d’estudi, millorar les habilitats lectores, resoldre amb èxit les dificultats en la lectoescriptura, estimular el raonament lògic, l’atenció, la memòria. Treballem per millorar conductes, actituds, habilitats. Us ajudem a aconseguir una comunicació eficaç, amb un llenguatge fluïd, estructurat i una veu i articulació adequades. Orientem el vostre futur acadèmic i professional.

 • Llicenciada en Psicologia- àmbit educatiu- l’any 1994 per la Universitat de Barcelona. Col·legiada núm. 8467 pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya.
 • Postgrau de formació de psicòlegs en Serveis Socials: Assessorament integral a persones i / o famílies amb problemàtiques psicosocials diverses, per l’ Institut Superior d’Estudis Psicològics de Barcelona (ISEP, 1995).
 • Màster en Logopèdia: Rehabilitació dels Trastorns del llenguatge i de la parla, per la Universitat Politècnica de Catalunya (1996-1998). Col·legiada núm 3396 pel Col·legi de Logopedes de Catalunya.
 • Col·laboració en l’administració de la bateria BLOC de Miquel Puyuelo, en diferents escoles de Barcelona ciutat, publicada des de 1998 i utilitzada com a eina d’avaluació del llenguatge en edat escolar.
 • De 1995 a 2000 ha treballat realitzant Reeducacions psicopedagògiques domiciliàries i en centre propi a Puigcerdà.
 • Exercint com a Psicopedagoga de Fundació Privada Educativa Vedruna Puigcerdà des de 1996: Detecció, Avaluació i/o Intervenció de les necessitats educatives especials de l’alumnat, conjuntament amb el professorat i altres serveis específics. Coordinadora de la CAD (Comissió d’Atenció a la Diversitat) del centre. Orientació i Assessorament psicopedagògic a l’alumnat, equip docent i a famílies.
  Exercint com a Psicòloga, Psicopedagoga i Logopeda a Ensenyament Dolcet, des del seu inici (2002). Diagnòstic i Tractament de les Dificultats, Trastorns Específics d’Aprenentatge i del Llenguatge oral i escrit. Coordinació amb professionals que hi intervenen. Tècniques d’estudi i Estratègies d’aprenentatge. Assessorament escolar i familiar. Orientació vocacional i professional. Tallers de lectoescriptura, càlcul, memòria, atenció. Reforços escolars específics.
 • Compagina la seva tasca amb la participació a jornades, seminaris, cursos de formació permanent i col·labora amb premsa local gratuïta, revistes escolars i educatives.
Tanca

Montse Grau

foto professional

M'encanten els nens i sempre he volgut lluitar per ajudar-los i acompanyar-los en el seu creixement. Vaig llicenciar-me en psicologia a la UAB i vaig decidir especialitzar-me fent un màster de psicologia infantil.

El meu objectiu des d’aleshores és ajudar a aquells nens i nenes que ho necessitin, guiar a les seves famílies per aconseguir un bon ambient a la seva llar, disminuir les seves preocupacions i fer que aquests nens i nenes siguin uns adults sans anímicament i psicològicament. No tinc la vareta màgica per arreglar-ho tot, però sí que tinc uns coneixements que puc i vull transmetre per fer la vida d’aquestes persones més fàcil i plena.

 • Llicenciada en Psicologia l’any 2009 per la Universitat Autònoma de Barcelona.
 • Col·legiada núm. 18.093 pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya.
 • Psicòloga clínica infantil i juvenil.
 • Màster de Psicologia Clínica Infanto Juvenil (2009-2011) per l’Institut Superior d’Estudis Psicòlogics.
 • Màster Internacional en Psicobiologia i Neurociència Cognitiva (2010-2011) per la Universitat Autònoma de Barcelona.
 • Pràcticum de psicologia al Centre Penitenciari de Quatre Camins (2008-2009), La Roca del Vallès.
 • Pràctiques a l’IDAPP - Institut de Diagnòstic i Atenció Psiquiàtrica i Psicològica- (2009-2010), Barcelona.
 • Reeducacions a nens amb dificultats d’atenció, aprenentatge, comunicació i llenguatge.
 • Especialista en Trastorns de l’Espectre Autista.
Tanca

Carla Piqué

foto professional

M’encanta observar i escoltar. Sento gran curiositat i interès per comprendre les relacions humanes, especialment les de parella. És per això que la meva especialització ha seguit aquest camí.

El coneixement sexual ens fa lliures. Vetllo pel sexe feliç i les relacions que ens permeten créixer i ser.

Entenc el dolor i el malestar com una oportunitat per aturar-nos, revisar, reflexionar. Amb l’atenció sexològica desitjo aportar el meu granet de sorra per contribuir a la satisfacció sexual, el plaer i el creixement personal de les persones. Acompanyar-vos en un trosset del vostre camí.

 

 • Llicenciada en psicologia l’any 2011 per la Universitat de Barcelona (UB).
 • Col·legiada nº 19750 pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya.
 • Màster en Teràpia Sexual i de Parella (2010-2012) per la Universitat de Barcelona (UB).
 • Postgrau en Recursos Analògics en Teràpia l’any 2011 pel Centre Itaca.
 • Pràctiques de la llicenciatura de psicologia realitzades en CASSIR -Centre d’Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva- de Badalona.
 • Formació especialitzada en psicopatologia del desenvolupament moral.
 • Impartició de cursos i tallers sobre l’afectivitat i sexualitat per a la tercera edat en diversos casals de gent gran.
 • Impartició de tallers en instituts.
 • Publicació de diversos articles en revistes especialitzades en psicologia.
Tanca

Maria Sàbat

foto professional

La psicologia és una ciència que s’interessa per mirar de prop a les persones i especialment el que senten. Per a mi, el picoterapeuta és algú que està content de poder ser el teu company de viatge durant un breu tram del camí de la vida, recolzant-te i sobretot, ajudant-te a trobar eines per a que et sentis millor.

Moltes vegades m’han preguntat, “tu de veritat creus que les persones poden canviar?” La meva resposta és enèrgica, “I tant que poden! Sempre que de veritat ho vulguin i estiguin disposades a esforçar-s’hi”. Crec en la psicoteràpia i els tractaments psicològics ben fets.

Vaig iniciar-me en la praxis psicoterapèutica al voltant de dos dels grans temes de la nostra vida: dol i acompanyament a la mort, i parella i sexualitat. A mida que he anat evolucionant, m’he anat formant en Psicologia Integradora i Teràpia Breu Estratègica per a poder adaptar-me al que necessiten els meus clients o pacients. Treballo amb adults, parelles i famílies procurant ser fidel als valors de la professionalitat, l’eficàcia i la calidesa.

 

 • Llicenciada en Psicologia l’any 2008 per la Universitat de Girona.
 • Col·legiada nº 17.198 pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya.
 • Màster en Psicoteràpies per l’Institut d’Estudis de la Sexualitat i la Parella (IESP- Barcelona).
 • Postgrau en Teràpia Breu Estratègica (IESP- Barcelona).
 • Postgrau en Psicoteràpia Integradora (IESP- Barcelona).
 • Postgrau en Teràpia de Parella (IESP- Barcelona).
 • Formació i treball especialitzat en Dol i Acompanyament en la Mort. Psicòloga i membre de l’Associació Catalana d’Ajuda en la Pèrdua i el Dol (ACAPD).
 • Col·laboradora docent en matèria de Psicologia de Parella i temàtica de Dol i Acompanyament en la Mort en diferents centres docents. 2011.
 • Psicòloga del equip del Centre CTG Hospitalet de Llobregat. 2011-2013.
 • Coordinadora del Servei Tècnic de Punt de Trobada d’Hospitalet de Llobregat. Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya. 2012-2015.
 • Psicoterapeuta del SIE Gironès. Treball per la recuperació de les dones i infants en matèria de violència masclista. Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya. 2015 - 2016.
 • Actualment en formació contínua en Psicologia Perinatal i Sexologia Clínica.
 • Exercint com a psicòloga/psicoterapeuta des de l'any 2008.
Tanca

Cristian Toribio

foto professional

Probablement la inquietud per entendre el perquè actuem, sentim i pensem de determinades maneres, entendre el perquè aquestes canvien a llarg de les etapes vitals i com les experiències viscudes canvien el rumb i la vida de les persones, m’ha portat a escollir el camí de la psicologia, primerament com a camp d’estudi i finalment com a lloc al que dedicar-me professionalment.

La meva manera d’entendre la psicologia és fonamentalment pràctica. Crec que la intervenció terapèutica ha d’estar orientada a construir un futur propi i escollit, l’entenc com el principi d’un procés actiu de construir-se a un mateix. I la figura del psicòleg és aquell qui, primerament, ajuda a entendre perquè està passant el que passa i, un cop esbrinats conjuntament els mecanismes que mantenen i originen els problemes, guia i aporta tècniques i estratègies, en definitiva, eines per a poder elaborar aquest futur i canvi triat.

El meu objectiu és poder ajudar en els termes que abans he expressat a les famílies, infants i joves que busquin en un moment donat l’ajuda professional d’un psicòleg especialitzat en la infància i l’adolescència.

 

 • Graduat en Psicologia per la Universitat de Girona l'any 2013.
 • Psicòleg col·legiat núm. 21.979 pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya.
 • Psicòleg amb habilitació sanitària.
 • Màster en Formació en Paidopsiquiatria i Psicologia de la Infància i de l'Adolescència per la Universitat Autònoma de Barcelona.
 • Especialista en el diagnòstic i avaluació psicològica i en el tractament psicoterapèutic d'orientació cognitiu-conductual amb nens, adolescents i joves.
 • Curs d'actualització en psicosi d'inici en la infància i l'adolescència organitzat per l'Aula Pediatria de l'Hospital Universitari Sant Joan de Déu.
 • Curs d'introducció a la realitat virtual en psicologia organitzat per la Universitat de Girona.
Tanca

Anna Simon

foto professional

Quan em preguntaven de petita en que m'agradaria treballar quan fos gran, sempre contestava a ajudar a les persones.

I va ser quan vaig créixer que vaig decidir estudiar Psicologia, ja que et permet obtenir una base teòrica, eines, estratègies, per tal de poder ajudar-vos i guiar-vos en l'assessorament psicològic.

Sempre vaig tenir clar que em dedicaria a la branca de la Psicoteràpia, ja que et facilita un tracte proper i personalitzat que et permet treballar amb profunditat, tan a nivell individual, de parella o familiar, i d'aquesta manera aconseguir el benestar que la gent necessita.

Em considero psicoterapeuta integradora, ja que pots abarcar totes les vessants, per poder garantir que ens orientem cap el que necessita cada persona i així obtenir un resultat més òptim.

 

 • Llicenciada en Psicologia l'any 2011 per la Universitat de Girona (UDG).
 • Col·legiada nº 21.331 del Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya.
 • Curs de Postgrau en Psicoteràpia Integradora a L'Institut D'estudis de la Sexualitat i la Parella. Any 2012.
 • Curs de Postgrau en Teràpia Breu Estratègica a L'institut D'estudis de la Sexualitat i la Parella. Any 2013.
 • Curs de Postgrau en Teràpia de Parella a L'institut D'estudis de la Sexualitat i la parella. Any 2013.
Tanca

Eduard Rodellas

foto professional

La meva afició en el món de l’activitat física i l’esport, comença després d’aconseguir recuperar-me d’un allargament de fèmur de 5 cm i 6 operacions. És a partir d'aquest moment, que em decideixo a formar per a poder dedicar-me a cuidar la salut de les persones a través de l’entrenament esportiu.

Mai hagués imaginat que seria possible tenir una cama amb perfectes condicions després d’un diagnòstic d’incapacitat física. Com ho vaig aconseguir? Gràcies als valors que he anat adquirint al llarg de la vida i amb els que em sento identificat: Constància, esforç, sacrifici i superació personal.Això és el que intento transmetre dia a dia a tots els meus pacients, coneguts, amics i familiars.

 

 • Graduat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE).
 • Membre núm. 54342 en el Col·legi de Llicenciats en Educació Física i Ciències de l’Activitat Física i l’Esport.
 • Tècnic en Fitness amb atenció a la discapacitat i a la mobilitat reduïda.
 • Trainer oficial del Mètode Abdominal Hipopressiu de M. Caufriez (RSF).
 • Diplomat en Biomecànica del Running.
 • Tècnic en Pilates i en estiraments terapèutics.
 • Formació avançada en mètodes d’entrenament esportiu.
 • Especialitzat en Entrenament Personal adaptant la càrrega d’entrenament segons els objectius i necessitats.
 • Especialitzat en esports de resistència (triatló, duatló i trailrunning).
Tanca

David Boatella

foto professional

Sóc fisioterapeuta i estic orgullós de la meva feina. M’agrada la feina ben feta i considero que el treball en equip és la peça clau per tal de poder resoldre qualsevol problema que presenti la persona. Un bon professional és aquell que escolta a la persona i empatitza amb ella. Per poder-ho dur a terme, considero bàsic un tractament individualitzat i en el què la persona s’involucri en el tractament i en sigui part activa.

Com a fisioterapeuta, tracto les patologies que se’m presenten mitjançant la teràpia manual ja que penso que les mans són la millor eina per escoltar i tractar el cos humà. A banda de la recuperació de lesions pròpiament dita, dono una gran importància en el tema de la pedagogia i la prevenció de lesions. Considero molt important informar i explicar clarament al pacient quin és el seu problema i què puc fer jo com a fisioterapeuta per ajudar a solucionar el problema. Una persona informada és una persona amb un menor grau d’angoixa, que és conscient del què li passa i que, per tant, és molt més fàcil que s’impliqui en la recuperació. Pel que fa a la prevenció d’una lesió, no m’agrada limitar-me només a curar una lesió sinó que considero que hem d’anar més enllà i ensenyar-li a aquella persona alguna pauta d’exercicis per tal d’evitar que aquell problema se li torni a reproduir.

El meu objectiu és ajudar a la gent a restablir l’equilibri que ha perdut degut a una lesió o patologia, oferint un tractament personalitzat de qualitat.

 

 • Graduat en Fisioteràpia per la Universitat Autònoma de Barcelona (E.U. Gimbernat), l’any 2013.
 • Col·legiat 10522 pel Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.
 • Consulta privada de fisioteràpia des de l’any 2013.
 • Especialista en fisioteràpia esportiva.
 • Publicació d’articles de fisioteràpia en blocs i realització de xerrades sobre prevenció de lesions en diferents entitats.
 • Curs sobre l’estudi i tractament de l’articulació temporomandibular (ATM), les disfuncions craniomandibulars, craniocervicals i de dolor facial (2014).
 • Curs sobre la pedagogia del dolor i el dolor crònic “Movimiento y dolor” (2014).
 • Pràctiques de fisioteràpia realitzades a Novaelite Sport Performance (centre d’alt rendiment esportiu, 2012) i al centre de fisioteràpia i osteopatia Arnau Vegué (2013).
Tanca

Bernat Ramos

foto professional

Els nens volen ser astronautes, inventors, futbolistes... no diré que de petit volia ser psicòleg esportiu, però el comportament humà i l’esport sempre han sigut les meves dues grans passions. A través del mètode científic i de les grans possibilitats que ofereix la psicologia aplicada, tracto d’ajudar a tota persona que vulgui corregir, matisar, modificar, millorar o assolir determinats objectius. Sigui el repte que sigui, l’experiència ens ensenya que l’entrenament psicològic sempre és una gran forma per cultivar les nostres capacitats.

He tingut la gran sort de poder col·laborar des de fa anys amb equips esportius de primera línia i la meva tasca d’aprenentatge m’ha portat a voler desenvolupar la meva pròpia metodologia d’atenció a l’esportista. Cada cop són més les persones que veuen la psicologia esportiva com a una gran oportunitat de creixement i en aquesta direcció vull dedicar bona part dels meus esforços: ajudar a les persones a tenir benestar psicològic i millora del rendiment.

 

 • Llicenciat en Psicologia per la Universitat Ramon Llull, Facultat Blanquerna (2008).
 • Col·legiat núm 18.054 pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya l’any 2009.
 • Màster en psicologia de l'esport i l'activitat física de la Universitat Autònoma de Madrid (2009). Realitzant les pràctiques a l'equip de futbol base infantil A del Club Atlético de Madrid durant una temporada.
 • Màster en Neurociències per la Universitat de Barcelona (pendent de finalització)
 • Professor de l'Escola d’entrenadors de la Federació Catalana de Futbol responsable de psicologia esportiva i grups esportius (2009-2011)
 • Professor del Consorci d’Educació de Barcelona a la família sociocomunitària de formació professional (2012).
 • Coordinador del Servei Pati Obert de l'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts (2012-2014).
 • Postgrau en Teràpia Racional Emotiva Conductual de l'Institut RET (2013).
 • Responsable de P.E. Assessors, Psicologia i Esport, des del 2014, desenvolupant, entre altres, el projecte “Juguem amb Valors” per a més de 300 infants al Campus de la Futbol Club Barcelona Escola i el Diari Sport.
Tanca

Jaume Petit

foto professional

El meu recorregut en el camp de les addiccions comença al 1991 i he treballat en diferents dispositius en combinació sempre amb la meva consulta privada.

Estic molt content de poder participar en aquest nou i decidit projecte de Psigma i aportar-hi tot el millor que pugui en l’atenció a les famílies i a tot l’equip d’atenció.

 

 • Psicòleg Especialista en Psicologia Clínica. Llicenciat per La Facultat de Psicologia i Ciències de l’Educació –Secció Psicologia Clínica- de la Universitat de Barcelona (1985). Col·legiat nº 2852 del COPC.
 • Treballant en consulta privada des de 1991 i compaginant actualment amb la coordinació de l’Àrea Clínica de la Associació C.Fronts (Clínica en les fronteres), i promotor i docent de l’Escola d’Acompanyament Terapèutic de Barcelona.
 • Soci/participant de la revista Intercanvis i de la Asociación Española de Neuropsiquiatria.
Tanca

Eduard Darbra

foto professional

Sempre m'ha agradat ajudar a la gent. Les persones que tenen problemes amb poder controlar sigui el consum d'una substància o alguna conducta que debiliti la qualitat de vida són persones que fan patir.

El meu recorregut per al camp de les addiccions comença a projecte home, on hi havia gent en risc d’exclusió social que volia deixar el món de les drogues. El meu recorregut va continuar al Cas del raval de Barcelona. Aquells pacients ja estaven en situacions extremes, i molts d'ells la seva vida només consistia a buscar droga, consumir i sobreviure. Era la manera que tenien d'evadir-se i no pensar en la vida. Allí la gent també tenien unes vides molt complicades. Finalment vaig anar a una comunitat terapèutica on vaig tenir la primera presa de contacte amb l’acompanyament terapèutic, allà hi havia gent de tot tipus, gent que realment volia deixar el consum i patia, i gent que en un principi i anava per força i després acabava veient que sí que era millor deixar el consum. Això si amb una gran despesa econòmica. Després de veure això vaig decidir que jo volia ajudar a la gent d'una manera que fos més assequible pel pacient i els seus familiars, arran d'aquí vaig decidir entrar en el projecte de Psigma.

 

 • Llicenciat en Psicologia per la Universitat Ramon Llull
 • Psicòleg col·legiat número 19677
 • Màster en psicologia clínica i de la salut per la universitat Ramon Llull
 • Màster de psicologia i sexologia clínica i de la salut per la universitat de Barcelona
 • Curs de constel·lacions familiars
 • Curs de psicologia sistèmica.
 • Curs de psicologia d’addiccions
 • Seminari d'addiccions
 • Curs d’acompanyament terapèutic
Tanca

Silvia Barnet

foto professional

Em sembla extraordinària l’espontaneïtat, la capacitat de creació, l’absorció i integració d’informació, la capacitat de canvi i d’adaptació que tenen els infants. Ells són constantment els nostres mestres i és per això que no deixo d’aprendre dia a dia el seu costat.

Acompanyo a les famílies en els aprenentatges i en el desenvolupament dels seus fills a través del suport d’un procés psicoterapèutic, on la proposta de treball és individualitzada per a cada infant i està enfocada a promoure les seves capacitats i donar suport per a la millora de les seves dificultats. La meva finalitat és aportar els coneixements i eines necessàries als infants o adolescents per tal que puguin tenir el màxim d’autonomia en el futur.

L’assessorament i coordinació amb els pares és essencial per poder donar tècniques i coneixements sobre com gestionar situacions per a les quals els recursos propis no són suficients. Per tant, la implicació de la família és clau en el procés així com la coordinació amb l’escola, en aquells casos que ho requereixin, per a poder elaborar uns objectius de treball conjunts.

Sóc una persona involucrada en tot allò que fa, propera amb les famílies i amb ganes d’ajudar-les en un tros del seu camí, un procés ple de reptes i de canvis. Combino la pràctica clínica amb la investigació i amb formació continuada.

 

 • Llicenciada en Psicologia l’any 2010 per la Universitat Ramon Llull.
 • Col·legiada nº 18.949 pel Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya.
 • Màster en Psicologia General Sanitària per la Universitat Ramon LLull.
 • Màster de Dansa Moviment Teràpia per la Universitat Autònoma de Barcelona.
 • Màster Universitari en Psicologia de la Salut i Psicoteràpia per la Universitat Ramon LLull.
 • Membre del grup de recerca Salut, Activitat Física i Esport (SAFE) de la Universitat Ramon Llull.
 • Participació en diversos congressos i publicacions científiques nacionals i internacionals
 • Pràctiques dels màsters: Hospital de dia per Adolescents i CSMIJ (Fundació Orienta), taller ocupacional amb persones amb discapacitat intel·lectual (Fundació Esmen).
 • Especialista en psicoteràpia d’infants i adolescents.
 • Reeducacions per infants i adolescents amb diferents tipus de problemàtiques relacionades amb els processos d’aprenentatge: dificultats de lectura, llenguatge expressiu i receptiu, dificultats en l’aprenentatge no verbal, dificultats d’atenció i/o hiperactivitat.
 • Experiència en intervencions amb autisme i diversitat funcional.
 • Finalitzant la Tesis Doctoral en Psicologia.
Tanca

Laura Girona

foto professional

Per a mi, la dietètica no és únicament una feina, és un estil de vida. Concebo l’alimentació saludable com el pilar de la meva vida i estic convençuda que és la clau per viure més i millor. És per aquest motiu que vaig decidir professionalitzar-me dins el sector i actualment sóc Dietista-Nutricionista.

M’apassiona la meva professió en tots els àmbits, però especialment en el tracte amb el pacient. Per això aposto per la formació continuada assistint a cursos i/o postgraus per a renovar i ampliar els meus coneixements i poder atendre millor a cada persona en les diferents etapes de la vida i/o malalties.

Durant la meva trajectòria professional he exercit tant en l’àmbit de la nutrició hospitalària, com en la restauració col·lectiva i la salut pública, divulgant coneixements a través de diferents associacions.

Actualment formo part de l’equip de Psigma Girona, un equip multidisciplinar on tots els integrants treballem activament per millorar la qualitat de vida dels nostres pacients. El meu objectiu és acompanyar-te en el procés, sigui quin sigui el motiu, orientar-te i transmetre’t tots els coneixements perquè puguis aconseguir tot allò que et proposis i gaudir del màxim benestar possible.

 

 • Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica l’any 2012 per la Universitat de Barcelona
 • Col·legiada CAT000081 del Col·legi de Dietistes i Nutricionistes de Catalunya
 • Màster en Nutrició i Metabolisme, especialitat en Nutrició Clínica l’any 2013 per la Universitat Rovira i Virgili.
 • Conferenciant i ponent des del 2013 en diferents institucions i centres (públics i privats) de les províncies de Girona, Barcelona i Lleida.
 • Col·laboradora habitual amb l’Associació Espanyola Contra el Càncer
 • Curs d’extensió universitària de Nutrició a l’Esport l’any 2012 per la Universitat de Barcelona
 • Curs d’extensió universitària de Perfeccionament en Nutrició Esportiva l’any 2015 per la Universitat de Barcelona
 • Curs abordatge multidisciplinari de la Disfàgia Orofaríngia l’any 2016 per l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus
 • Curs Patologies relacionades amb la ingesta de gluten i el seu tractament nutricional l’any 2016 per l’Agència Catalana de Salut Pública
Tanca

Roger Montsant

foto professional

Penso que és tan important aprendre a no fer res com a aprendre a fer. Cos, ment i emoció són un tot: tres elements indivisibles, inseparables que, davant un desequilibri, tard o d’hora un acaba afectant a l’altra com si d’un efecte cascada es tractés.

L’alimentació, la feina, l’estrès, la competitivitat, l’exigència, la ràbia, l’angoixa, la comparació, els diners, el temps... es poden convertir en càrregues que poden contribuir, encara més, a alterar la nostra salut. Conèixer els factors desencadenants del problema mitjançant un bon diagnòstic serà vital per elaborar un tractament eficaç.

La nostra manera d’entendre les patologies és precisament acceptar que no hi ha patologies, sinó persones. La visió integral de la persona serà un aspecte clau per entendre i ajudar resoldre el problema ja que davant dues persones amb una mateixa problemàtica serà impossible fer un tractament igual pel simple fet que no existeixen dues persones iguals.

La fusió de la Fisioteràpia amb la Medicina Tradicional Xinesa són els pilars del tractament. Em fascina poder entendre el perquè de tot plegat, ajudar i guiar a la persona a retrobar el seu equilibri. Per això, l’alimentació conscient i l’activitat física són dues eines més que reforcen i formen part d’un tractament multidisciplinari amb sentit i direcció.

 

 • Llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (C.A.F.E.) l’any 2006 per la Universitat de Vic.
 • Fisioterapeuta per la Universitat de Vic l’any 2009.
 • Col·legiat nº 9267 pel Col·legi Oficial de Fisioterapeutes de Catalunya.
 • Curs Osteopatia i Biosònica a Barcelona l’any 2010 per la Fundació Soliris impartit per Marisol Gonzalez Sterling.
 • Màster de Formació del Professorat d’ESO, Batxillerat i FP, Educació física l’any 2012 per la Universitat de Vic.
 • Certificat Kinesiotape KT1 i KT2 l’any 2013 a Omphis institut, Barcelona.
 • Curs Lifting amb acupuntura a Barcelona l’any 2015, impartit pel Sensei Takeshi Kitagawa.
 • Alimentació natural i energètica l’any 2016 a Barcelona amb la Montse Bradford.
 • Medicina Tradicional Xina l’any 2016 per l’Escola Superior de Medicina Tradicional China (ESMTC) de Barcelona.
 • Curs massatge Cyriax per la Universitat de Vic.
 • Curs d’alimentació Macrobiòtica a l’Escola de Macrobiòtica de Catalunya (ESMACA).
Tanca
foto professional

Roger Puigdecanet

foto professional

Anna Perelló

foto professional

Laura Fabré

foto professional

Anna Maria Vilaró

foto professional

Adrián Montesano

foto professional

Roser Claramunt

foto professional

Elena Juez

foto professional

Encarni Muñoz

foto professional

Maria Andreu

foto professional

Neus Arimany

foto professional

Naiara Muñoz

-->
foto professional

Maite Font

foto professional

Montse Grau

foto professional

Carla Piqué

foto professional

Maria Sàbat

foto professional

Silvia Barnet

foto professional

Laura Girona

foto professional

Roger Montsant

foto professional

Anna Simon

foto professional

Cristian Toribio

foto professional

Eduard Rodellas

foto professional

Bernat Ramos

foto professional

David Boatella

foto professional

Jaume Petit

foto professional

Eduard Darbra

Contacta amb Psigma

620 756 015
info@psigma.cat
Formulari de contacte

Barcelona
C. Aragó 268, 3er 1a

Vic
C. Morgades 19, ent. 3era

Manresa
C. Vilanova, 1-3, 1er F, (Plana de L'Om)
T. 938 723 263

Girona
C. Barcelona 61, 2n 1a

Psigma

L’equip de psicòlegs a Vic, Barcelona, Manresa i Girona som especialistes en psicologia infanto-juvenil i d’adults en el diagnòstic i tractament psicològic. També som experts en teràpia de parella a Barcelona, Vic, Manresa i Girona, sexologia, creixement personal i psicologia jurídica. No dubtis a demanar-nos informació. L’equip multidisciplinar de salut de PSIGMA et donarem la informació que necessitis.

Àrea clients