centre de psicologia assessorament personal i salut PSIGMA

Català  /  Castellano

Com estàs?

620 756 015

Hola, vols que parlem?

 

Si   Ara no, gràcies

Inici / Serveis de psicologia / Psicologia esportiva

Psicologia esportiva

L’estimulació correcta de capacitats serà clau per a l’assoliment d’un benestar psicològic i físic, així com un complement imprescindible per millorar el rendiment de la pràctica esportiva.

Assessorament individual

Dirigit principalment a esportistes, tot i que aplicable a tot usuari o professional de l’esport i la salut que vulgui assolir millores en els mecanismes interns de funcionament propi. Hi ha dues opcions: assessorament integral o servei screening.

  • Assessorament integral: es divideix en tres fases: avaluació, pla de treball i actuació, sempre estudiant la demanda i contrastant-ho amb les necessitats detectades.
  • Assessorament screening: servei en exclusiva. L’esportista, a través d’un sistema d’escaneig i de la supervisió del psicòleg, va registrant els aspectes més rellevants dels entrenaments, la competició o la missió a modificar, i va descobrint els punts de canvi més importants.
Assessorament a entrenadors

Des de dues perspectives: a través de tallers temàtics on es tracten aspectes d’interès (lideratge, cohesió de grups, gestió de conflictes, estils comunicatius, etc.), i a través de la supervisió de casos, ja sigui en grups reduïts o de manera individual.

Assessorament a àrbitres

També des de dues perspectives: a través de la supervisió de grups i de les sessions individuals, semblant al dels esportistes.

Tallers grupals

De tipologies diverses i sempre basats en la naturalesa del grup i les seves necessitats. Poden ser més magistrals, més didàctics o més pràctics, segons l’objectiu a treballar.

Psicoteràpia segons etapes

Aquest servei està disponible a:
PSIGMA Vic
PSIGMA Barcelona

Amunt

Contacta amb Psigma

620 756 015
info@psigma.cat
Formulari de contacte

Barcelona
C. Aragó 268, 3er 1a

Vic
C. Morgades 19, ent. 3era

Manresa
C. Vilanova, 1-3, 1er F, (Plana de L'Om)
T. 938 723 263

Girona
C. Barcelona 61, 2n 1a

Psigma

L’equip de psicòlegs a Vic, Barcelona, Manresa i Girona som especialistes en psicologia infanto-juvenil i d’adults en el diagnòstic i tractament psicològic. També som experts en teràpia de parella a Barcelona, Vic, Manresa i Girona, sexologia, creixement personal i psicologia jurídica. No dubtis a demanar-nos informació. L’equip multidisciplinar de salut de PSIGMA et donarem la informació que necessitis.

Àrea clients