centre de psicologia assessorament personal i salut PSIGMA

Català  /  Castellano

Com estàs?

620 756 015

Hola, vols que parlem?

 

Si   Ara no, gràcies

Inici / Unitats

Unitats

La nostra prioritat és la teva salut.
Professionals de diverses disciplines treballen en equip per ajudar-te de manera integral i personalitzada a superar la teva problemàtica.

A Psigma ens agrada i ens fa sentir realitzats poder ajudar a les persones a superar entrebancs, malalties i trastorns, a assolir objectius personals o professionals, a millorar aspectes que es presenten al llarg de les nostres vides.

L’objectiu és el de treballar amb els nostres equips de professionals especialistes de cada àrea de manera multidisciplinària, valorant cada pacient de manera integral per tal de contrastar el diagnòstic des de diferents punts de vista i proposar el millor tractament a seguir.


Sexologia

Sexologia

Avaluació, diagnòstic i tractament mèdic i psicològic de les problemàtiques i disfuncions sexuals.

Properament disponible


Contacta amb Psigma

620 756 015
info@psigma.cat
Formulari de contacte

Barcelona
C. Aragó 268, 3er 1a

Vic
C. Morgades 19, ent. 3era

Manresa
C. Vilanova, 1-3, 1er F, (Plana de L'Om)
T. 938 723 263

Girona
C. Barcelona 61, 2n 1a

Psigma

L’equip de psicòlegs a Vic, Barcelona, Manresa i Girona som especialistes en psicologia infanto-juvenil i d’adults en el diagnòstic i tractament psicològic. També som experts en teràpia de parella a Barcelona, Vic, Manresa i Girona, sexologia, creixement personal i psicologia jurídica. No dubtis a demanar-nos informació. L’equip multidisciplinar de salut de PSIGMA et donarem la informació que necessitis.

Àrea clients