Cat / Esp

Caminar és sa física i mentalment:

Un interessant article fet pel doctor en psicologia Antonio Crego, a la revista Investigación y Ciencia, posa de manifest els innumerables beneficis de caminar, sobretot en entorns naturals. Segurament tots hem experimentat sensacions positives caminant, però ara la ciència ens descobreix per què.

Caminar afavoreix la  recuperació cognitiva i emocional, millora l’estat d’ànim, redueix l’ansietat i l’estrès, incrementa l’afectivitat positiva, el pensament creatiu, l’atenció i la memòria.

Coneixem els innumerables efectes beneficiosos de caminar pel cos però no coneixíem a fons tots aquests beneficis mentals que ens aporta el caminar.

Actualment tenim una vida molt atrafegada i de vegades no tenim temps per dedicar-lo a nosaltres mateixos, és interessant saber que només un quart d’hora caminant en un entorn natural (si és possible) ens aporta tranquil·litat, ens reconforta, ens buida, ens relaxa i ens ajuda a poder concentrar-nos millor quan tornem a l’activitat.

Us recomano que llegiu l’article sencer: http://www.investigacionyciencia.es/blogs/psicologia-y-neurociencia/52/posts/solvitur-ambulando-o-cmo-resetear-la-mente-dando-un-paseo-12255