Cat / Esp

Llargmetratge “Maria i jo”

L’estrena al juliol de 2010 del llargmetratge documental “Maria i jo”, dirigit per Félix Fernández de Castro, va gaudir de gran acceptació entre els espectadors. Al llarg del mateix, l’espectador es veu submergit en les emocions d’un viatge de vacances de Maria i el seu pare. Aquest viatge recrea situacions familiars i quotidianes que per a ells, com per a cents de famílies que tenen fills amb autisme, conformen una aventura esquitxada de dificultats generades per la falta d’adaptació del nostre entorn social o per la limitada comprensió d’algunes persones que Maria es troba en el seu viatge.

Es tracta d’una obra important, tant pel tema que planteja, com per la mirada delicada, sensible i divertida, amb la qual Miguel Gallardo ens mostra la seva feliç relació amb la seva filla Maria.

SINOPSI
Maria viu amb la seva mare, May, a les Canàries, a 3000 Km de Barcelona, on viu Miguel Gallardo. De vegades, Miguel i Maria se’n van junts de vacances a passar una setmana en un resort del Sud de Gran Canària, un escenari una mica inhabitual que no sol acollir entre els seus hostes a un pare sol amb una filla de catorze anys que pateix autisme. Aquesta és la història d’un d’aquests viatges, i sobretot, un relat original i ple d’humor, ironia i sinceritat sobre com es conviu amb una discapacitat.

Llargmetratge "Maria i jo"

Així doncs, creiem que resulta molt recomanable visualitzar-lo i esperem que us agradi tant com a nosaltres!