Cat / Esp

La Felicitat

Quantes vegades t’has preguntat, sóc feliç? Moltes persones diuen que volen ser felices, però no hi ha una formula màgica per a la felicitat. Et proposo aquests senzills consells, recomanacions i idees, anima’t a aplicar-les i descobreix per tu mateix els seus beneficis.

-Passa temps amb els teus amics i família, amb les persones que estimes. Et sentiràs més unit i que pertanys al grup afavorint els vincles i millorant les relacions. Que aquest temps sigui positiu i productiu, val més breu i que sigui de qualitat.

-Fes exercici, pots trobar un esport que et vagi bé per la salut i per desconnectar, t’ho passaràs bé i milloraràs física i psicològicament. El cervell allibera endorfines molt beneficioses per la sensació de benestar.

-Practica la relaxació o la meditació. Els beneficis de saber relaxar-se són tants que no ho sabràs fins que ho practiquis. En aquest mateix bloc hi ha diferents propostes d’exercicis que pots consultar i començar a dedicar-te mitja horeta al dia per tu.

-Descansa, el cos necessita renovar-se i desconnectar, intenta millorar els teus hàbits de son, pren-te les hores necessàries per dormir plàcidament.

-Viu la natura, un passeig per la natura és estimulant i relaxant, està comprovat que disminueix l’estrès, oxigena el cos i millora l’ànim.

-Expressa el que sents obertament, dóna les gràcies, somriu i demostra afecte, generar una actitud oberta i afectuosa t’ajudarà a sentir-te més viu i aquesta actitud positiva et retornarà  amb l’afecte que els altres et demostren.

-Sigues optimista, al tenir una actitud positiva la teva atenció es centra en el que va bé i obtens grans dosis de confiança i seguretat, fa que sigui més fàcil el que desitges i mobilitzar els recursos per aconseguir-ho.

-Viu el moment, el passat ja no existeix i el futur encara ha de venir, aprofita els teus coneixements de l’experiència del passat per aprendre positivament i generar un futur agradable, si vius el present ja no et preocuparà el futur perquè sabràs que tot anirà tal com ha d’anar.

-Planteja’t nous objectius i metes, escriu què t’agradaria aconseguir al llarg d’aquest any i en un futur proper, d’una manera objectiva i definida. Amb la motivació necessària podràs aconseguir-los de manera fàcil i pràctica.