Cat / Esp

Teràpia psicològica, en línia?

Bon dia!

En el post d’avui m’agradaria fer esmena sobre el servei de “teràpia psicològica en línia” que oferim des de Psigma. Com us podeu imaginar, es tracta d’un servei que aprofita els avantatges que avui dia ens dóna la tecnologia per tal de posar-nos al servei de totes aquelles persones que busquin ajuda o assessorament professional sense necessitat de traslladar-se presencialment a les nostres instal·lacions.

Tot i que ja hem explicat en algunes ocasions que aquesta fórmula presenta algunes limitacions a tenir en compte (podeu contactar amb nosaltres a info@psigma.cat per tal de poder-vos clarificar els dubtes al respecte), es tracta d’un servei que també gaudeix de grans avantatges.

Alguns dels més destacables són:

-La possibilitat de poder portar a terme consultes i tractaments amb tota efectivitat (*sempre es valorarà aquesta possibilitat per a cada cas i problemàtica particular)

-Atendre a persones que pel seu problema (minusvalideses, agorafòbia, etc.) els resulti molt difícil seguir una teràpia presencial.

-Oferir servei a les persones que per motius laborals o de llunyania no els resulti possible poder seguir un tractament psicològic presencial.

Afavorir l’anonimat del pacient i que així aquest es senti més tranquil i segur d’iniciar una teràpia.

Major freqüència de contacte terapèutic si es desitja.

black-and-white-coffee-cup-mug-medium

Així doncs, ens agradaria compartir amb vosaltres la gran satisfacció que sentim els psicòlegs de l’equip cada vegada que podem ajudar a algú també a través d’aquest innovador sistema (videoconferència, xat, telèfon, etc), doncs darrerament ens trobem amb un altre col·lectiu que requereix aquest tipus d’ajut, que és el d’aquells que han hagut de marxar a l’estranger per motius laborals i als que a vegades o bé els resulta una mica difícil el procés d’adaptació o senzillament desitgen treballar aspectes personals amb un professional que parli i entengui la seva mateixa llengua. Sabem que això els fa reduir notablement els sentiments de solitud, ja que sense deixar de rebre un servei professional, senten la calidesa de “quelcom conegut”.

Quedem a la vostra disposició!
Si ho creieu convenient, no dubteu en demanar informació sobre els nostres serveis a info@psigma.cat

Laura Fabré Calonge, Psicòloga clínica i jurídica a PSIGMA VIC i GIRONA
laura@psigma.cat