Cat / Esp

Amor, tenim una cita!

Una cita és l’acció de destinar un temps i un espai per compartir exclusivament amb algú. Tenim cites amb la nostra amiga de tota la vida per posar-nos el dia (cada setmana); tenim cites amb el company de feina per fer el cafè abans d’entrar a treballar; amb la mare cada dimecres per dinar; amb la colla del gimnàs per parlar tranquil·lament (i sense treure el fetge per la boca) i planejar la propera sortida en BTT. De fet, fins i tot tenim cites amb la dentista, el perruquer, la mestra que ens vol parlar del fill… Ahà, tenim moltes cites. Però, i amb la parella?

La convivència es pot convertir en un parany. Pot fer-nos creure que al viure junts, compartir els àpats, les responsabilitats i el llit… ja és passar temps junts. Cert a nivell pràctic, però i a nivell emocional? Quin temps i espai estem dedicant plenament a la parella?

On han anat a parar aquelles cites úniques, diferents i especials que tant ens feien vibrar? Aquelles que ens demanen fer alguna cosa diferent, sortir de la rutina, sorprendre a l’altre, i sentir aquella impaciència tan gustosa perquè arribi per fi el gran dia.

Fes l’exercici de recordar tres cites especials amb la teva parella. Com les veu preparar? En què van consistir? Com us veu sentir? I ara, actualment, quant temps dediques a fer plans especials per passar moments junts? Es tracta de seduir a l’altre amb un pla apetitós, planejar l’activitat, trobar i reservar la cita a l’agenda (sí, és possible!), preparar tot allò que necessitaràs. I gaudir-ho al màxim; gaudir de toooot el procés. Com si fos un viatge, però a petita escala; un viatge possible en el dia a dia, de tu a tu. Un viatge que pot durar una estoneta, però per paisatges meravellosos.

Crear moments especials per compartir amb la parella és regar i fer créixer el vostre espai d’amor.

verkami_3bf8dfd11627d150b3e97a89cf399b4f

I aquesta és la filosofia de HappyWeek, un joc per omplir d’idees a les parelles que es vulguin sorprendre mútuament fent plans junts. Passar a l’acció, canviar els hàbits i/o les prioritats no sempre resulta senzill, sovint no saps ni per on començar… Per això aquest projecte és ideal! Pot ser una eina per despertar-nos, moure’ns, convidar-nos a sortir de la rutina i (re)trobar-nos com a parella. I tot això en forma de joc!El joc consta de 40 plans secrets per sorprendre-us l’un a l’altre. Cada activitat ha estat planejada per Mar Puigmartí, psicòloga especialitzada en parella (i una gran companya!), amb l’objectiu de fomentar la comunicació, la sensualitat, la passió, la confiança, la diversió i, sobretot, els bons moments en parella. Coneix-ne tots els detalls i a tot l’equip (Pilar Puig, Tito Español, Sílvia Trull, Cristina Georgoulaki i Anna Mas)  al web http://www.happyweek.us/ .

verkami_c41b58689e16ca8e36232765df3a1167

Aquest projecte està en campanya de crowdfunding a Verkami. Si vols regalar el joc i ajudar a que aquesta iniciativa vegi la llum pots fer-ho en el següent enllaç: 

http://www.verkami.com/projects/10573-happyweek-el-mejor-regalo-para-tu-pareja#quien

Recuperem les cites amb la parella i seguim creant moment inoblidables? Have a HappyWeek! 😉

 

 

Carla Pîqué