Cat / Esp

El sexe, font de benestar

Està comprovat que el sexe estimula, revitalitza i genera un increment molt positiu del benestar, físic i psicològic. Són molts els seus beneficis i estan àmpliament estudiats. El sexe et manté en forma, redueix l’ansietat i l’estrès, t’ajuda a dormir millor, reforça el sistema immunitari i augmenta l’autoestima.

crocus-76852_1280

Aquestes són algunes idees per poder augmentar el plaer i gaudir de tots els beneficis positius d’una sexualitat sana i agradable.

–          Activa la teva ment amb estímuls sexuals, la imaginació i el pensament es connecten directament amb el teu cos, si tens la ment estimulada el teu cos estarà més obert al plaer.

–          Busca el propi plaer més enllà de la parella, gaudeix d’un encontre sexual amb tu mateix.

–          Coneix el teu cos, esbrina què et fa gaudir i comunica-ho a la parella sexual, si sap què t’ agrada i com estimular-te és molt més fàcil connectar.

–          Demostra el desig per la parella sexual, amb mirades, gests i paraules, el moment de la trobada sexual serà molt mes estimulant.

–          Dóna’t temps, sense pressa per estar connectat en el moment present i deixa’t portar pel plaer, deixa la ment relaxada i gaudeix de les sensacions a través dels sentits.

–          Ves més enllà de la penetració, descobreix el plaer a través de les carícies, la sensualitat, les mirades, el sexe oral, la masturbació…

–          Introdueix petits canvis i variacions, en el lloc on tens sexe, en les posicions, visita una botiga eròtica, utilitza olis, lubricants, juga amb la imaginació, comparteix una banyera, deixa’t notes o missatges eròtics, apunta diferents jocs sexuals  i tria’n un  a sort per a posar-lo en pràctica, no et posis roba interior…

–          Posa en marxa la imaginació i juga en tot moment, rient, gaudint, sentint. Deixa’t portar pel plaer!