Cat / Esp

Parlem de sexualitat a Ràdio Sant Fruitós

Bon dia!

En quin moment s’ha d’anar al sexòleg? “Quan sexualitat i plaer no van agafats de la mà. Quan aquest plaer es converteix en malestar, en insatisfacció, en dolor. Quan existeixen problemes sexuals que ens afecten psicològicament i emocionalment. I és que la majoria de les vegades no només afecten la nostra eròtica, sinó que també afecten a altres àmbits de la nostra vida i les nostres relacions”.

Així comença l’entrevista a la psicòloga i sexòloga Carla Piqué, una entrevista en la que es donen resposta a aquesta i moltes altres qüestions que sovint preocupen i interessen a molta gent: Tinc un problema sexual, què he de fer? Quins tipus d’orgasmes existeixen? Hi ha una freqüència indicada per tenir relacions sexuals? Quin paper juga l’educació sexual? Quins són els principals enemics de la sexualitat? I quines són les claus per millorar-la?

couple-love-bedroom-kissing-large

Responsabilitzar-nos de la pròpia sexualitat, ser actiu (si volem canvis, hem de tenir clar que aquests comencen en un mateix) i dedicar-li el temps i l’espai que es mereix és essencial per gaudir-ne plenament. L’entrevista complerta es troba en el següent enllaç:

http://www.ivoox.com/raco-clarina-03-02-2015-carla-pique-audios-mp3_rf_4037882_1.html

Després de resoldre aquests dubtes, en una segona entrevista anem un pas més enllà i parlem de creativitat sexual. Sovint, la rutina, la convivència o l’estrés poden afectar negativament a la relació de parella i la seva eròtica, provocant sentiments de malestar i cert distanciament entre ells. Les parelles que saben despistar aquesta rutina i que tenen un ampli repertori sexual són parelles més satisfetes i més lliures per expressar el seu amor sense arribar a l’avorriment en la relació. Com afecta la monotonia a la nostra relació de parella? Quines són les eines per combatre-la?

person-couple-love-romantic-large

La creativitat sexual significa recrear-nos en la part lúdica i d’aventura, donar-nos permís per experimentar, introduir la novetat en la nostra eròtica, buscar i posar en pràctica recursos i idees que ens acostin a una sexualitat plena i satisfactòria”. En aquesta entrevista donarem les pautes i suggeriments per recuperar i alimentar el desig i la passió. La podeu escoltar sencera a: http://www.ivoox.com/raco-clarina-14-04-2015-carla-pique-audios-mp3_rf_4392402_1.html

Psigma compte amb especialistes en sexualitat preparats per assessorar i acompanyar en el procés de teràpia de disfuncions sexuals, creixement eròtic, desbloquejar la situació que està vivint la persona o la parella i assolir allò que desitgen: viure una sexualitat satisfactòria. Ningú ha de resignar-se ni acceptar aquest malestar, sinó actuar per millorar la vida sexual. No importa l’edat, si ets jove, gran, home, dona, amb parella o sense…  Tots tenim dret al plaer sexual.

Sempre és un bon moment per fer el primer pas que ens acosti a allò que desitgem, la manera com volem viure la nostra sexualitat. T’hi acompanyem?

Equip de Psigma