Cat / Esp

Transforma els teus somnis en objectius

En moments de canvi de rutines com són les vacances o dies festius, som molts els que ens plantegem i ens veiem amb forces per fer canvis en la nostra vida i dedicar més temps a allò que ens apassiona.

I ens fem nous propòsits, emocionats i pensant…aquesta vegada sí.  I sovint, comencem, i ho deixem a mitges.

A més a més de plantejar-te canvis i propòsits, t’animo a

1.  centrar-te en aquells que depenen 100% de tu

2. posar data d’inici o per fases

3. i,  sobretot, que escriguis quin és el primer petit pas que faràs per apropar-te a aquest canvi o propòsits que has pensat o decidit.  

I, fer-ho amb autodeterminació, amb disciplina, sense concessions ni excuses. Recorda que posar data als teus desitjos, als teus propòsits, als teus somnis, els converteix en objectius. I això precisament és el que genera possibilitats al teu cervell per a què realment puguin convertir-se en realitat.

Harmonitza el que sents i penses, amb el que fas.  

No ho deixis per “més endavant”, per “quan tingui temps”, “i si passa …” etc. Tot això, són excuses que ens posem nosaltres mateixos.  És fora de la nostra zona de confort on aprenem i donem el millor de nosaltres mateixos.  El moment és ara.  El què fas avui, té influència en el que et convertiràs demà.

Reserva’t un temps diari o setmanal per descobrir i prendre consciència dels teus talents i estratègies.  Si tu no ho fas, ningú ho farà per tu. 

Avui és el dia, escriu el teu somni, propòsit o desig de forma específica, centra’t en allò que depén de tu, posa-hi data i  planifica el teu pla d’acció. Carpe diem.

Escrit per Roser Claramunt, Psicòloga Coach, col. 6367, per a Psigma.